Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Frantisek Segrado - Frantisek Segrado Vydava Debutove Album V 60 Letech Nikdy Nezpivam Stejne Tvrdi Radiozurnal - František segrado se narodil ve vsetíně 8.

Frantisek Segrado - Frantisek Segrado Vydava Debutove Album V 60 Letech Nikdy Nezpivam Stejne Tvrdi Radiozurnal - František segrado se narodil ve vsetíně 8.. Let spolupracoval s kapelou dobrohošť, v 90. František segrado se představil v hlavní roli dědy, ve filmu hraje také petra hřebíčková, david suchařípa, bolek polívka, kristýna frejová a petr čtvrtníček. Českou uměleckou obec opustil ve věku 66 let zpěvák, herec a výtvarný umělec františek segrado. With frantisek segrado, bára basiková, petr hapka, michal horácek. Zcela unikátní interperet nyní přichází s novým albem s názvem v paralelním vesmíru.

Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem. Přehled biografie zajímavosti videa galerie diskuze ocenění galerie (10) z. Některá data mohou pocházet z datové položky. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce. Singer, actor and artist františek segrado died on saturday july 24th 2021 at the age of 66.

Segrado Michal Horacek Frantisek Segrado Cd Heureka Cz
Segrado Michal Horacek Frantisek Segrado Cd Heureka Cz from im9.cz
He is an actor, known for vinari (2014), deda (2016) and tehdy spolu (2017). František segrado is on facebook. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. Find top songs and albums by frantisek segrado including strazce plamene, hlava kance and more. František segrado zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. V paralelním vesmíru, top tracks: Některá data mohou pocházet z datové položky. Let spolupracoval s kapelou dobrohošť, v 90.

Českou uměleckou obec opustil ve věku 66 let zpěvák, herec a výtvarný umělec františek segrado.

František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce. Listen to music by frantisek segrado on apple music. Segrado posluchače zaujal krásnými texty i úžasným hlasem. Českou uměleckou obec opustil ve věku 66 let zpěvák, herec a výtvarný umělec františek segrado. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25. František segrado byl milovaný publikem, oblíbený mezi svými kamarády, spoluhráči z divadla i z kapel, ve kterých působil. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Patron vsetínského divadla v lidovém domě františek segrado při jeho otevření po opravě v říjnu 2018. Velký hit si také zazpíval se zpěvačkou ewou farnou. David rotter text a původní hudba: František segrado zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Své první sólové album dokončil v říjnu 2014, tedy téměř v 60 letech.

V paralelním vesmíru, top tracks: David rotter text a původní hudba: Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. František segrado se narodil ve vsetíně 8. Fleret praha 1, velký sál lucerna ne 25.

Frantisek Segrado Osobnosti Cz
Frantisek Segrado Osobnosti Cz from imagebox.cz.osobnosti.cz
František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Segrado byl označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách. Července totiž po dlouhém boji se zdravotními problémy zemřel známý zpěvák františek segrado. Svého prvního alba, na němž spolupracoval s textařem a producentem michalem horáčkem, se však dočkal až v šedesáti letech. František segrado se stal před třemi lety pro mnoho posluchačů objevem. Zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl.

František segrado se narodil ve vsetíně, žil v jablůnce.

Ve věku 66 let zemřel v sobotu po dlouhé nemoci zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. „zpívání jsem se padesát let učil. Zlata bartošková + františek segrado + další praha 1, divadlo kampa út 21. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl. David rotter text a původní hudba: Segrado posluchače zaujal krásnými texty i úžasným hlasem. Informovala o tom režisérka a scenáristka marta santovjáková gerlíková, která s hudebníkem natočila celovečerní rodinný film z valašska děda. Join facebook to connect with františek segrado and others you may know. František segrado se stal před třemi lety pro mnoho posluchačů objevem. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). Některá data mohou pocházet z datové položky. František segrado se narodil ve vsetíně 8. V paralelním vesmíru, top tracks:

Let spolupracoval s kapelou dobrohošť, v 90. František segrado se stal před třemi lety pro mnoho posluchačů objevem. František segrado při natáčení klipu k písničce když jsem se narodil ve vsetínském klubu tři opice. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl. Od roku 1999 žil, podnikal a tvořil v jablůnce.

Frantisek Segrado Play On Anghami
Frantisek Segrado Play On Anghami from angimg.akamaized.net
Zcela unikátní interperet nyní přichází s novým albem s názvem v paralelním vesmíru. Všude ho bylo plno, svou láskou k valašsku a jeho tradicím, svým osobitým humorem i vyprávěním neuvěřitelných historek si získal srdce veřejnosti a byl ozdobou každé společnosti. Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. Pozůstalí i umělci proto v pátek zaplnili evangelický kostel ve vsetíně, kde byl. V jednom z dřívějších rozhovorů prozradil, co právě za jeho nezvyklou barvou hlasu stálo. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). František segrado zpíval se skupinou dobrohošť, hostoval také u irish dew a čechomoru. Ve věku 66 let zemřel v sobotu po dlouhé nemoci zpěvák, herec a výtvarník františek segrado.

V paralelním vesmíru, top tracks:

We did not find results for: Ve věku 66 let zemřel v sobotu zpěvák, herec a výtvarník františek segrado. Segradův multiplatinový debut potvrdil, že jeho jedinečný hlas a písně, ušité na míru, zasáhly nejen posluchače jeho generace. Přestože se prosadil až v pozdějším věku, byl na hudební scéně vnímán jako výrazná osobnost. V paralelním vesmíru, top tracks: V jednom z dřívějších rozhovorů prozradil, co právě za jeho nezvyklou barvou hlasu stálo. Zcela unikátní interperet nyní přichází s novým albem s názvem v paralelním vesmíru. František segrado byl bez přehánění označován za renesančního člověka, jako textař a zpěvák čtyři desítky let účinkoval v nejrůznějších hudebních skupinách, znám byl také svou účastí v projektech petra hapky (†70) a michala horáčka (69). Července 2021 zemřel zpěvák, herec a výtvarník františek segrado, svérázný valašský umělec, který desítky let působil v řadě lokálních kapel. Všude ho bylo plno, svou láskou k valašsku a jeho tradicím, svým osobitým humorem i vyprávěním neuvěřitelných historek si získal srdce veřejnosti a byl ozdobou každé společnosti. V roce 2003 nazpíval dvě písničky pro společné album michala horáčka a jardy svobody tak to chodí a od té doby s horáčkem spolupracoval na několika projektech, vydali spolu i celé album segrado (2014). Check spelling or type a new query. Letech pak se skupinou irish dew, 2 roky hostoval s původním čechomorem.